Design dit nye luksus badeværelse

Vi skaber det, du drømmer om

Ønsker du mere luksus i hverdagen? Måske savner du mere plads til hele familien eller det kan være, du længes efter en stille søndag med kvalitetstid og wellness på dit nye badeværelse?

Hos Komplet bad er det vigtigste, at du får lige præcis det badeværelse, som du drømmer om. Derfor designer og bygger vi badeværelser helt uden begrænsninger. Det er helt op til dig, om du ønsker et helt nyt badeværelse eller en grundig renovering af det gamle. Det vigtigste for os er at levere høj kvalitet i såvel materialer og håndværk, så dit badeværelse har en lang levetid. Vil du høre mere?

Kontakt os

Alt i unikke badeværelser

Vi følger din badeværelsesdrøm til dørs

Personlig rådgivning

Hos Komplet bad vægter vi personlig rådgivning højt. Drømmen om et nyt badeværelse afføder mange spørgsmål. Hvad koster et nyt badeværelse? Kan jeg få mit nuværende badeværelse renoveret? Hvor lang tid tager det at få lavet et badeværelse? Alle disse spørgsmål og mange flere svarer vi meget gerne på.

Nem proces fra start til slut

Hus Komplet bad tager vi os af alt i processen uanset, om det gælder det administrative eller det praktiske. Med et badeværelse fra Komplet bad løser vi alle former for opgaver. Det gælder lige fra standardløsninger til individuelle løsninger, og du bestemmer om vi skal være totalleverandør eller underentreprenør. Vi inspirerer og rådgiver fra start til slut

Badeværelsesproces uden overraskelser

Vi tror på, at gennemsigtighed i hele processen giver glade og tilfredse kunder. Derfor gennemgår vi uden beregning tilbud samt giver løbende rådgivning - også selvom, vi ikke er de udførende på opgaven. Som kunde hos Komplet bad får du en tidsplan, som du kan følge med i. Du får ligeledes mulighed for at snakke med vores kundereferencer, så du kan danne dit eget billede af os som din leverandør. 

Ønsker du selv at være en del af processen, så udfører vi også opgaver med medbyg. Vil du vide mere om, hvordan vi løser projekter med medbyg?

Læs mere om Medbyg

Komplet renovering af dit badeværelse