Nyt badeværelse?

Der er mange spørgsmål og meget at forholde sig til, når drømmen er et nyt badeværelse eller renovering af det gamle. Hos Komplet bad hjælper og rådgiver vi dig, så processen bliver nem og overskuelig. Vores standard er høj og sammen med dig som kunde sikrer vi, at du får den bedste løsning.

Renovering af bad og toilet

Hvordan forløber processen med nyt badeværelse?

Et spørgsmål, som går igen er processen omkring det at få et nyt badeværelse?

Allerførst skal du som kunde kontakte os. Herefter aftaler vi et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår de ønsker, tanker og behov du som kunde har til et nyt badeværelse. Vi måler op og tegner og indenfor få hverdage modtager du et gennemarbejdet tilbud. Accepterer kunden tilbuddet laver vi en tidsplan, hvor vi sammen aftaler en opstartsdato. Når der er valgt materialer kan der forekomme små justeringer i det endelige tilbud. Hos Komplet bad sætter vi en ære i at overholde vores tidsplan samt det afgivne tilbud. Vores byggeleder fører nøje kontrol, som arbejdet skrider frem og vi sørger for, at de rigtige håndværkere kommer til på rette tidspunkt i processen. Når badeværelset er færdig, sørger vi altid for en personlig overlevering af dit nye badeværelse. Ligesom vi står får oprydning og rengøring. Nedenfor kan du se, hvad en komplet badeværelsesrenovering består af, og hvad vi som leverandør lægger vægt på.

Komplet badeværelse til fast lav pris

Din tilfredshed er vores garanti

Derfor sætter vi overlæggeren højt. Høj kvalitet og anerkendte materialer er standard hos os. Vi har mere end 45 års erfaring og nogle af de dygtigste håndværkere. Vi sikrer dig som kunde en nem proces hele vejen, fordi vi er let tilgængelige og altid har en byggeleder tilkoblet projektet. Vi sætte en ære i at lave en fast pris samt tidsplan og overholde dem. Når vi siger badeværelse uden bekymringer, så mener vi det og derfor kommer der med Komplet bad ingen overraskelser. 

Eksempel på nyt badeværelse

  • Nedbrydning af eks. bad

  • Gulvvarme inkl. isolering og støbning af betongulv

  • Nye rørinstallationer

  • Væghængt toilet

  • Armatur og vaskeskab (afsat kr. 15.000,-)

  • Vandskuring på vægge inkl. maling

  • Fliser i brusekabine og på gulv

  • Troldtekt-loft inkl. 4 spots

  • Slutrengøring