Funktionelt og lækkert

Eksklusive badeværelser ned til mindste detalje

At vælge badeværelse kan være svært. Med vores inspirationsguide hjælper vi dig med at se dine muligheder og blive klogere på, hvad dine ønsker og behov er. Du er også altid velkommen til at kontakte os eller vores referencer for at høre, hvad vores kunder siger om deres badeværelse og processen hertil. 

Kontakt os

Smukt og stilrent badeværelse

Smukt og stilrent badeværelse med mange fine detaljer. Den enkle stil med de store smukke klinker i varme nuancer kombineret med de lyse træpaneler på badeværelsesmøblet giver et dejligt varmt og lyst udtryk. Et badeværelse, som indbyder til lidt mere luksus i hverdagen og samtidig er nemt at rengøre og holde pænt.

Eksklusivt badeværelse med smukke detaljer

Se lige den her smukke klinke i grønlige nuancer i et åbent badeværelse placeret i forlængelse af soveværelse. Den grønne klinke supplerer smukt amaturerne i guld. På gulvet har vi ligeledes valgt en stor klinke, men i en mere rolig lys grå nuance, som spiller godt sammen med klinken på væggen. Fine detaljer, som giver badeværelset en god balance uden at gå på kompromis med det eksklusive look.

Unik og personlig stil på badeværelset

Gør dit badeværelse personligt og indbydende ved at vælge en flise i en smuk og varm farve. Det bryder de hvide flader og giver rummet et flot eksklusivt look. Den smukke grønne farve går godt sammen med valget af badeværelsesinventar i træ.

Badeværelse af høj kvalitet og med lang levetid

Hos Komplet BAD leverer vi altid badeværelser af høj kvalitet med godkendte materialer. Vi sikrer en lang levetid på vores badeværelser med dygtige håndværkere og et smukt, enkelt design ned til mindste detalje. Her er et eksempel på en integreret hylde i brusenichen, som er både funktionel, enkel og elegant.

Dygtige håndværkere og perfekt flisearbejde

Hos Komplet BAD har vi nogle af de dygtigste murere, og bl.a. fliser er en af vores spidskompetencer. Vi vægter altid høj kvalitet og bruger kun godkendte materialer, så du kan føle dig tryg og få lige præcis det badeværelse, som du drømmer om. Her har vores kunde, som en unik og fin detalje, valgt at bryde den smukke blå flise i brusenichen med en hvid mønstret flise. 

Wellness på badeværelset

Ofte skal der ikke så meget til før man får wellness følelsen med i sit nye badeværelse. Valget af materialer er en væsentlig faktor, men også hvordan man bruger materialerne. Her har kunden valgt at få lagt fliserne på gulvet som i sildeben, hvilket giver et anderledes og smukt udtryk.

Varmt udtryk med smukke praktiske klinker

Et badeværelse med klinker på alle flader kan sagtens have et varmt og indbydende udtryk. Vælg eksempelvis en klinke med varme nuancer i kombination med enkle hvide badeværelsesmøbler samt toilet. På den måde får det smukke gennemførte håndværk og de små detaljer fokus. Ofte findes skønheden i det enkle udtryk.

Stort lækkert bruseområde med smuk integreret bænk

Skønt badeværelse med plads til hele familien med den ekstra store bruseniche med smuk integreret badebænk. En badeværelsesløsning, som giver plads til luksus hyggestunder og wellness i hverdagen såvel som weekend. Kontakt os, så vi kan tage en snak om dit drømmebadeværelse. Vi tager altid en uforpligtende snak, hvor vi snakker ønsker og drømme, og sammen finder den bedste løsning for lige dig og din familie. 

Læs mere