Shine dit badeværelse op med en renovering

Ofte skal der ikke særligt meget til for, at du kan give dit gamle badeværelse et helt nyt liv. Det kan være ganske få ting som nye fliser eller nye badeværelseselementer som vask og armatur, som ændrer udtrykket på dit badeværelse. Hos Komplet bad hjælper vi med alt fra en komplet renovering til udskiftning af forskellige delelementer. Før vi påbegynder en delvis renovering af dit bad, undersøger vi grundigt, om dit badeværelse efterlever nutidens krav til eksempelvis vådrumssikring. Det gør vi for at sikre en lang levetid på renoveringen af dit badeværelse. Vi tilbyder ligeledes gratis fugttjek af dit badeværelse.

Renovering af badeværelse

Hvordan forløber processen med renovering af dit badeværelse?

Uanset om du vælger en komplet renovering eller en delvis, så forløber processen ens. Vi giver altid en fast, konkurrencedygtig pris og udarbejder en projektplan, som du kan følge med i og som vi overholder. Vi kvalitetssikrer løbende under hele processen via vores byggeledere, som tilkobles det enkelte projekt.

Skal vi hjælpe dig

Badeværelse til fast lav pris
Komplet renovering

Når vi siger komplet renovering, så mener vi det. Det vil sige, vi i en renoveringsproces også bryder det gamle badeværelse ned, laver ny gulvvarme og rørinstallationer. Ønsker du ikke en komplet renovering, kan du altid vælge, hvad du ønsker renoveret.

Eksempel på komplet badeværelsesrenovering

Vil du have mere inspiration til renovering af dit badeværelse?

Se mere her