Få et komplet badeværelse, som passer til dit behov

Står du og mangler et nyt badeværelse, hvor dine behov er i fokus, så har vi løsningen til dig med mange års erfaring indenfor bad og badeværelser.

Et eksempel på en af vores smukke badeværelsesløsninger er denne løsning på 1. sal, som er lavet inden indflytning. Her ønskede kunden at få et badeværelse, som netop indbød til ophold, velvære og ro. Derfor har vi haft fokus på de varme naturlige elementer som træ og den smukke flise i de brune, varme nuancer, som sammen giver en god balance og sammenhæng i rummet. De mange fine detaljer er med til at give badeværelset et dejligt eksklusivt look uden, at der er gået på kompromis med funktionaliteten. I brusenichen går fliserne til loft for nemmere rengøring. Den samme flise går igen bag toilet for igen at optimere rengøring og hygiejne. Loftet er et gipsloft med indbyggede spots, som giver et dejligt lys fordelt godt i rummet og endelig er brusenichen nedsænket.

I husets andet badeværelse, som er lidt mindre, har man valgt at lade den smukke flise gå igen og på den måde bevare den smukke stil og skabe ro og sammenhæng i huset. Bag toiletmøblet er der placeret fliser, som letter rengøringen. Oven over toiletmøblet er placeret en træhylde, som ud over lidt ekstra opbevaringsmulighed, ligeledes bryder den hvide væg og tilføjer badeværelset varme. Her i husets andet badeværelse er beton og loft bevaret fra det oprindelige bad og har fået nye fliser, bad, toilet og håndvask, hvilket giver badeværelset helt nyt liv og udtryk. 

Det tager ca. 4 uger for en komplet renovering af dit badeværelse eller et helt nyt badeværelse. Det er inkl. nedbrydning, nye rørinstallationerne, gulvvarme, loft, fliser osv. osv.

Du kan se alt, hvad det indbefatter her.

Ja, det kan man godt. Vi har i samarbejde med Steff-Byg lavet et forslag til, hvad dette kunne være.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Nej, der bliver brugt så få m2 fliser i dag i et badeværelse, da det ofte kun er gulv og bruseområde, så her skal man gøre det, man har lyst til. Prisforskellen er så lille ifht. hvor meget glæde man har af fliserne hver dag frem for at ærgre sig. Og så er de jo heller ikke sådan lige at skifte igen :-)

Det vigtigste er, at du/I mærker efter i maven og går med det, som føles rigtigt for jer. Stilen er jo helt din egen.

Få flere svar her