Lækkert lyst badeværelse med fuld udnyttelse af pladsen

Trænger dit badeværelse til en komplet renovering eller vil du gerne give det en lidt mindre make-over? Hos Komplet bad har vi mange års erfaring indenfor badeværelser, og vi sørger for en nem proces hele vejen, da vi leverer alt fra VVS til murer- og flisearbejde. Så kan du bare læne dig tilbage og stille og roligt følge med i projektplanen og renoveringen af dit nye badeværelse.

Hos kunden her var det vigtigt, at renoveringen af badeværelset på 1. sal gav en bedre udnyttelse af rummet, så der blev bedre plads til hele familien uden at gå på kompromis med husets alder og stil. Derfor valgte kunden den klassiske Travertin flise, som gennemgående på badeværelset i smuk kombination med de klassiske skabe fra Unoform. Bag vask og spejl er der ligeledes fliser for at give et stilfuldt udtryk sammen med nemt vedligehold. I vinduet har vi lavet smigskåret fliser for at undgå metalkanter og samtidig sikre fugtfri vindueslysning. 

Armaturerne er ligeledes i klassisk tidløst skandinavisk design fra Vola. I brusenichen er der brugt et afløb i et mere moderne design, og her har kunden valgt en klassisk smuk belysning, som er væghængt.